Elektronische schuifpoort met sierhekwerk – Doornspijk

Schuifpoorten zijn een handige en veilige manier voor een oprit naar een woning of bedrijfspand. Bij deze klant is een elektrische sierschuifpoort gerealiseerd. De poort is qua look klassiek en qua functie modern: een sierlijke uitstraling met de uitstekende functie van elektronische technieken.

Sierpoorten op maat

Sierpoorten zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Wij maken al onze hekwerken geheel voor u op maat. De sierpoorten worden verzinkt om corrosie te voorkomen. Vervolgens wordt de poort gecoat in de kleur die u wenst. Stel samen met onze professionals uw unieke schuifpoort samen

Voordelen schuifpoort

De poort is zo hoog en breed als u wenst en daarom goed bestemd tegen inbraken. Daarnaast neemt een schuifpoort minder ruimte in dan het sluiten van een draaipoort.

Schuifpoort op rails

U kunt met de auto dit terrein betreden dankzij de gemonteerde sierpoort op rails. Het voordeel van een schuifpoort is dat u geen ruimte verliest op het erf, omdat de poort netjes langs het hekwerk schuift bij opening. De sierpoort is uitgevoerd met bijzondere smeedijzeren details. Met elkaar is de schuifpoort een bijzondere mix van klassiek en modern, waar de sierlijke uitstraling een mooi contrast vormt met de elektrotechnische technieken van de Falcon 20C aandrijving.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat