Sierhekwerken – Apeldoorn

Bij deze klant hebben we samen een prachtige sierpoort ontworpen met mooie krullen erin verwerkt. Om eenheid in de hekwerken te behouden is een bijpassende looppoort gerealiseerd en zijn verschillende sierhekwerken geplaatst. De hekwerken zijn uitgevoerd in dezelfde stijl en geven een chique uitstraling.

Maatwerk sierpoorten die volledig aansluiten bij uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt. Deel uw gedachten met ons, zodat we gezamenlijk tot een ontwerp kunnen komen welke geheel naar uw smaak is.

Ik wil ook sierhekwerken

Wat is een dubbele draai-sierpoort?

Een dubbele sierpoort heeft twee vleugels die aan beide zijdes vastzitten aan een kolom of poer. Wanneer beide delen openen, komt er een ruime doorgang waar ook voertuigen doorheen kunnen. Bij een enkele poort gaat het slechts om één vleugel die aan één kant opgehangen is aan een poer. Deze variant wordt ook wel een looppoort genoemd en is vaak een praktische doorgang voor voetgangers of fietsers. Bij deze klant is zowel een draaipoort als een looppoort gerealiseerd.

Welke sierpoort kan ik kiezen?

Maatwerk sierpoorten worden zo ontworpen zodat ze volledig aansluiten bij uw wensen en ideeën. U bent ontwerper in dit verhaal. Omdat onze poorten en hekwerken uitsluitend maatwerk zijn, is álles mogelijk. Wij maken het voor u!

Bij de sierpoort van deze klant is ook de automatisering en bediening verzorgd. De mogelijkheden op het gebied van automatisering en toegangscontrole zijn legio. Wij geven u graag passend advies hierover.

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat