Dubbele houtlook draaipoort met een moderne uitstraling – Elst

Moderne houtlook draaipoort

In dit project in Nijmegen hebben we een dubbele houtlook draaipoort gerealiseerd volgende de wensen van de klant. De houtlook draaipoort en gemetselde bijpassende kolommen zijn een aanvulling op de bijbehorende woning.

Een houtlook poort heeft de uitstraling van hout, met de kwaliteit van staal. Dit is een zeer duurzame oplossing, het betekend dat de poort weinig onderhoud behoeft en een lange levensduur heeft. Naast dat het een duurzame keuze is, geeft een houtlook poort die tijdloze en moderne uitstraling, waar u niet op uitgekeken raakt.

Offerte aanvragen voor dit project

Uitstraling dubbele houtlook draaipoort

De kleurkeuze voor deze dubbele houtlook draaipoort is gevallen op een tweelaagse poedercoating in RAL 7016 30% (mat antraciet). De matte grijze antracietkleur geeft de draaipoort een tijdloze en moderne uitstraling. De houtlook draaipoort is geplaatst tussen twee gemetselde kolommen die qua kleur volledig zijn afgestemd op het huis. Een eyecatcher die direct opvalt bij het oprijden van de oprit en een blijvende indruk achterlaat.

Elektrische draaipoort voor het gemak

Om het gebruikersgemak te vergroten, is er gekozen voor een elektrische ondergrondse aandrijving. Een mooi voordeel aan deze aandrijving is dat de motor voor de poort in de grond wordt gegraven. De ondergrondse motor wordt hierbij onder het draaipunt van de poort geplaatst. Met deze elektrische aandrijving verloopt de bediening van de dubbele draaipoort soepel en efficiënt.. In combinatie met de geplaatste intercomsysteem van Doorbird, is er naast gemak ook een beveiligings aspect geplaatst, die het wooncomfort vergroten.

 

Poort samenstellen in configurator

Details verwerkt in de gemetselde kolommen

Het project komt volledig tot zijn recht dankzij de aandacht voor details. De gemetselde kolommen, perfect in kleur afgestemd op de poort en de woning, bevatten onder de afdekker ingebouwde led-strips. Maatwerk details, zoals de RVS inwerpgleuf, pakketklep, en huisnummer, zijn gecoat in de kleur van de houtlook draaipoort. Dit maakt het hele project tot een geheel.

Bij het samenstellen van uw hekwerk of draaipoort denken we in het ontwerpproces graag met u mee bij dit soort maatwerk details. Dat ervoor zorgt dat uw hekwerk of poort zowel visueel een mooi design is en functioneel aan uw wensen voldoen.

Ook úw partner!

Kies voor de perfecte combinatie van stijl, gemak en veiligheid met onze elektrische schuifpoort met lamellenvulling. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect past bij uw woning!

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Hoe werkt de elektrische schuifpoort?

    Bieden jullie garantie op de schuifpoort?

    Is de schuifpoort veilig?