Elektrische houtlook schuifpoort, looppoort en dubbelstaafmathekwerk – Amersfoort

Schuifpoorten zijn een handige en veilige manier voor een oprit naar een woning of bedrijfspand. Bij deze klant is een elektrische houtlook schuifpoort gerealiseerd. De poort heeft een houten look, maar is qua functie modern: een hedendaagse uitstraling met de uitstekende functie van elektronische technieken.

Houtlook poort op maat

Houtlook poorten zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Wij maken al onze hekwerken geheel voor u op maat. De poorten worden verzinkt om corrosie te voorkomen. Vervolgens wordt de poort gecoat in de kleur die u wenst. Stel samen met onze professionals uw unieke schuifpoort samen.

Ondanks het stalen frame, heeft de poort de look van hout. Dit is een geweldige uitkomst als u op zoek bent naar een houten poort, maar niet het bijbehorende onderhoud wenst. Met de houtlook poort kiest u voor een duurzame oplossing en gemak van onderhoudsvrijheid.

Onze klant koos voor een prachtige mat antraciet kleur.

Alle RAL-kleuren kunnen wij realiseren voor uw hekwerk of poort! Kies hier uw kleur!

Elektrische houtlook schuifpoort

U kunt met de auto dit terrein betreden dankzij de gemonteerde houtlook schuifpoort op rails. Het voordeel van een schuifpoort is dat u geen ruimte verliest op het erf, omdat de poort netjes langs het hekwerk schuift bij opening. De sierpoort is uitgevoerd met bijzondere smeedijzeren details. Met elkaar is de schuifpoort een bijzondere mix van klassiek en modern, waar de sierlijke uitstraling een mooi contrast vormt met de elektrotechnische technieken van de Falcon 20C aandrijving.

Doorbird videointercomsysteem

Op de stalen kolommen waar de poorten aan gemonteerd zijn, is een Doorbird videointercom geïnstalleerd. Zo kunt u op afstand praten met mensen die voor de poort staan en deze desgewenst vanuit uw stoel openen of sluiten. Gemakkelijk én veilig

Dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmathekwerk, ook wel rastermat hekwerk genoemd, is een ijzersterk en transparant hekwerk wat zeer geschikt is voor beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, sportterreinen etc. Om het geheel extra veilig te maken, is het erf omheind met een DSM-hekwerk. Het hekwerk biedt u extra veiligheid door de kleine maaswijdte.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat