Vacature CAD-Tekenaar

Wat krijg je?

 • Een uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Groei- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een sociaal en innovatief familiebedrijf met veel saamhorigheid;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en teamuitjes.

Bonus van € 750,00!

Wat breng je mee?

 • Je hebt ervaring als CAD-Tekenaar in een technische en dynamische omgeving;
 • Je hebt ervaring met de tekenprogramma’s AutoCAD en Inventor;
 • Je functioneert goed in ad-hoc situaties en weet het overzicht te bewaren;
 • Je hebt organisatietalent en doorzettingsvermogen;
 • Je bent accuraat, stressbestendig en zelfstandig.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een

CAD-tekenaar 

Van Klompenburg gaat geen uitdaging uit de weg en zet haar expertise graag in om van ieder project een succes te maken. Wij zijn een vooruitstrevend familiebedrijf dat bouwt aan de toekomst.

Hekwerk is de corebusiness van ons bedrijf én het puntje op de ‘i’ van een woning of bedrijfspand. Daarnaast vervaardigt ons dochterbedrijf Staal in Interieur maatwerk stalen deuren welke een eyecatcher zijn in elk interieur. We streven ernaar om de wensen van de klant en de mogelijkheden in het productieproces bij elkaar te brengen. Hier heb jij in de functie van CAD-Tekenaar een onmisbare taak. Met jouw tekentalent verwezenlijk je persoonlijke wensen, denk je in haalbare opties en zet je een technische basis neer voor uiteenlopende hekken, poorten en stalen deuren. Daarnaast zorg je dat alles gereed is voor een vlekkeloze productie en een correcte plaatsing van het eindproduct. In je werk heb je nauw contact met je collega’s van de planning en de werkplaats.

Ben jij klantgericht, heb je kennis van AutoCAD en Inventor en wil je je voor langere tijd aan ons bedrijf binden? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

 • Het uitdenken en ontwikkelen van producttekeningen in AutoCAD en Inventor;
 • Overleg met collega’s over de uitvoer van maatwerk producten;
 • Contact met klanten en leveranciers;
 • Inkoop van benodigde materialen voor jouw project.

Interesse?

Jouw sollicitatie is van harte welkom! Vul onderstaand sollicitatie formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maurits van Klompenburg via telefoonnummer 0525-685320 of stuur een email naar mvk@klompenburg.eu

 

Dit wordt jouw werkdag: 

06.55:

Je komt binnen, start je PC, pakt een kop koffie en maakt een praatje met je collega’s uit de werkplaats.

07.15:

De dag start met het bespreken van de planning met het werkplaatspersoneel. Op de TV bekijken jullie welke hekwerken en stalen deuren op woensdag mee moeten naar de verzinkerij. De woensdag is de leidraad en tegelijkertijd de deadline. Je bespreekt wat er die dag moet gebeuren en zet de jongens aan het werk.

07.45:

Na de bespreken van de dagplanning werk je de mailinbox bij. Mevrouw Klaassen die een stalen deur wil heeft akkoord gegeven op jouw tekening, dus je draagt dit over aan de lassers, zodat zij aan de slag kunnen met de productie. Als er onduidelijkheden zijn leg je dit uit.

08.30:

Van de afdeling Verkoop heb je verschillende goedgekeurde offertes ontvangen met alle gegevens. Je begint aan tekenen van een dubbele houtlook draaipoort.

10.00:

Tijd voor koffie! Samen met je kantoorgenoten geniet je van een gezellig koffiemoment in de kantine.

 

10.20:

Met nieuwe energie ga je verder met tekenen in autoCAD en Inventor. Ondertussen beantwoord je nog een vraag van één van de lassers.

12.45:

Lunchtijd. Even genieten van een rustmoment en gezelligheid met je collega’s.

13.30:

De laatste puntjes op de ‘i’ en jouw tekening kan ter goedkeuring naar mevrouw Klaassen.

14.00:

‘Verzonden’. Ondertussen komt een lasser melden dat verschillende onderdelen niet meer op voorraad zijn, dus je checkt het snij- en zetwerk en besteld dit direct bij.

15.30:

Collega Henri komt binnen, want hij is klaar. Je geeft hem een nieuwe tekening mee waarmee hij aan de slag kan. Zelf begin je aan het tekenen van een sierhekwerk voor een oude kennis van je.

16.00:

Einde werkdag. Je sluit je PC af, groet je collega’s en gaat met een tevreden gevoel naar huis. Dat was weer een heerlijk productieve dag!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij nemen spoedig contact met je op! 

Kom werken in ons gezellige en gedreven team!

Wij staan in de regio en ver daarbuiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Samen met jou maken we het verschil voor onze klanten!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Solliciteer direct!

  Bekijk onze bedrijfsvideo