Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Dubbelstaafmathekwerk

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig hekwerk? Dan heeft Van Klompenburg Hekwerk een passende oplossing voor u. Ons dubbelstaafmathekwerk is duurzaam, sterk, inbraakpreventief en geeft een fraaie aanblik. Het is geschikt voor iedere vorm van afrastering voor particulier én zakelijk gebruik. Het is niet voor niets één van de populairste hekwerksoorten.

Voor iedere situatie een dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmathekwerk is een zeer sterk, maar vriendelijk hekwerk. Het hekwerk wordt veel toegepast bij o.a. sportvelden, scholen, bedrijfsterreinen of erfafscheidingen. De maaswijdten zijn 20cm hoog en 5cm breed. Hierdoor krijgt u een (kind)vriendelijke afscheiding en blijft de transparantie gewaarborgd. Het dubbelstaafmathekwerk is in verschillende hoogten te krijgen. Het laagste dubbelstaafmathekwerk is te krijgen vanaf 60 centimeter en de maximale hoogte is 250 centimeter.

Ook voor uw tuin is dit hekwerk optimaal geschikt. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van dubbelstaafmathekwerk in combinatie met een snelgroeier als Hedera. Binnen enkele jaren heeft u een stevige groene wand, waardoor u van uw privacy kunt genieten in een groene omgeving.

Dubbelstaafmat hekwerk van de beste kwaliteit

Het dubbelstaafmathekwerk van Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging wordt geproduceerd op onze locatie in Doornspijk en heeft een lange levensduur. Nadat de palen en dubbelstaafmatten zijn geproduceerd, worden ze geconserveerd voor de toekomst. De palen en matten worden volbad verzinkt om roestvorming tot nihil te reduceren. Daarna kunt u, tegen een meerprijs, uw hekwerk laten poedercoaten in de RAL-kleur die u wenst. Standaard hanteren wij voor onze dubbelstaafmathekwerken de kleuren RAL6009 (groen) en RAL 9005 (zwart).

Montage

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging heeft bijna 20 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerken. Onze vakmensen bezitten dan ook de juiste expertise om u van dienst te kunnen zijn. Wij monteren het hekwerk op de juiste wijze, zodat een optimale levensduur gegarandeerd is.

Ontdek de mogelijkheden bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.