Nieuw: automatische vouwpoort zonder rail

De wereld van hekwerken en automatiseringen is voortdurend in ontwikkeling. Nieuwe modellen, betere technieken, nog soepelere bewegingen… ze dragen stuk voor stuk bij aan meer comfort voor u als eindgebruiker. Ook in de wereld van de vouwpoorten staat de technologie niet stil. Een geautomatiseerde vouwpoort moest in het verleden altijd gemonteerd worden met een rail in de grond. Deze stak in sommige gevallen iets boven het maaiveld uit en was altijd zichtbaar. Ook de combinatie met grind is geen fijne, omdat dit gemakkelijk in de rail gereden kon worden waardoor het systeem blokkeert. Fabrikant CAIS heeft echter een model vouwpoort op de markt gebracht dat geautomatiseerd wordt zonder gebruik te maken van een rail. Dankzij hun Twin Drive set 6.0 blijft de ondergrond van de oprit in tact, zodat zelfs de combinatie met grind gemaakt kan worden!

Offerte aanvragen

Verbeterde vouwpoortaandrijving zonder rails

Sommige aandrijvingen voor vouwpoorten kunnen wat lawaaiig zijn bij het openen en sluiten. Dit heeft onder andere te maken met de wieltjes die over de rails glijden. Bij het nieuwste CAIS Twin Drive model is dit verleden tijd, omdat er simpelweg geen wieltjes meer nodig zijn! Ook bladeren, grond of andere viezigheid die in de rail kunnen vallen, vormen niet langer een probleem voor deze moderne constructie. Houd er wel rekening mee dat (de binnenzijde van) de vouwpoort een kruisverband moet hebben, omdat de draagarm alleen dan het gewicht van de poort goed kan dragen. Wilt u meer informatie over een vouwpoort op uw oprit? Onze professionals staan graag voor u klaar met vrijblijvend advies!

Automatische harmonica poort  – Giethoorn

Automatische harmonica poort – Giethoorn

Lees meer
Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Houten vouwpoort – Hendrik-Ido-Ambacht

Lees meer
Houtlook vouwpoort met ondergrondse aandrijving – Aerdenhout

Houtlook vouwpoort met ondergrondse aandrijving – Aerdenhout

Lees meer
Vouwpoort hout – Amsterdam

Vouwpoort hout – Amsterdam

Lees meer

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies