Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Sierhekwerk

U wilt bij de oprit van uw huis of bij u op de stoep een hekwerk laten plaatsen. Niet een recht-toe-recht-aan hekwerk, maar een mooi sierhekwerk met een persoonlijke touch. Wij bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging begrijpen dit. Wij produceren al bijna 20 jaar de meest uiteenlopende hekwerken voor onze klanten.

Sierhekwerk op maat

Uw sierhekwerk is een persoonlijk product. Bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging weten we dat. Daarom leveren wij naast onze standaard hekwerken, ook sierhekwerk op maat. Samen met u bepalen we hoe het hekwerk eruit komt te zien. We kijken naar de architectuur van uw woning en de inrichting van uw tuin. U bepaalt uit welk materiaal uw hekwerk vervaardigd wordt en welke decoraties er gebruikt worden. Wat ons betreft zijn er geen beperkingen.

Bij decoraties zijn legio van mogelijkheden. Denkt u bij voorbeeld aan hekwerkpunten, ringen ornamenten en krullen. Wij maken een technische tekening voor u, zodat u een goede indruk krijgt van het ontwerp.

Sierhekwerk voor de toekomst

Wij maken sierhekwerken in alle stijlen, maar altijd met een luxe en duurzame afwerking. Het hekwerk wordt gemaakt op locatie in Elburg. Nadat het hekwerk geproduceerd is, wordt het geconserveerd voor de toekomst. Dit betekent dat uw hekwerk volbad verzinkt wordt om roestvorming tot nihil te reduceren. Daarna wordt het hekwerk gepoedercoat in de RAL-kleur die u wenst. Door het gebruik van de beste materialen en afwerking is uw sierhekwerk bijzonder duurzaam.

Montage

Uw hekwerk wordt door onze eigen vakmensen gemonteerd. Tijdens de montage worden ook de extra voorzieningen, zoals automatische bediening, afstandsbediening, intercom en/of videosysteem gemonteerd. Het hekwerk wordt keurig in lijn geplaatst, zodat u een rechte en sierlijke afscheiding van uw tuin heeft.

Meer dan sierhekwerk

Naast sierhekwerk voor u produceren en plaatsen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verzorgen van fundering en metselwerk voor stalen of stenen penanten, levering en aanleg van tuinlampen en tuindecoratie. Voordeel voor u is één aanspreekpunt en één leverancier.

Wilt u weten wat Van Klompenburg Hekwerk voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs.